Brodeeraus- ja sisustusliike

Kivinavetta sisustusliikeenä Lappeenrannassa

Brodeeraus

Vuosien kokemus laadukkaasta brodeerauksesta

Brodeerauksen ammattilaisemme saavat ideasi elämään

Willitikki on erikoistunut tekstiilien merkkaamiseen brodeerausta eli kohokirjontaa käyttäen jo vuodesta 2001. Vuosien vankan kokemuksen ja näkemyksen myötä pystymme toteuttamaan asiakkaidemme toiveita haastavimissakin töissä. 

Brodeeraus tuo eloa ja näyttävyyttä kankaaseen ja vaatteeseen. Se voidaan toteuttaa mille tahansa kankaalle ja minä tahansa kuviona; vain mielikuvitus on rajana. Brodeerauksella saadaan laadukas ja pitkäikäinen kovaa käyttöä kestävä merkkaus. 

Brodeeraamalla saadaan lisättyä asiakkaalle uniikki loppusilaus ja tehtyä kohteesta persoonallinen ja ainutlaatuinen. Vaatteiden lisäksi brodeerausta käytetään yleisesti myös sisustustekstiileissä. 

Sisustusliike 

Persoonalliset tuotteemme tuomaan iloa ja tunnelmaa kotiin. Tuotemerkkimme ovat sekä suomalaisilta pienyrittäjiltä että kansainvälisiltä tunnetuilta brändeiltä. 

Valikoimassa yhdistyy monta eri tyyliä harmonisella tavalla luoden yhdessä mielenkiintoisen kokonaisuuden. Suuren tilan myötä valikoima on saatu laajaksi. Juuri tämän laajan valikoiman ja tyylien kirjon kautta liikkeestä löytyy kaikille jotain. Kaikki tuotteet sopivat kivinavetan henkeen ja tunnelmaan. Tuotteet ovat  yksinkertaisesti kauniita ja lumoavia tuomaan iloa jokaiseen kotiin. 

Mitä puodissa tapahtuu?

Ainutlaatuinen tunnelma kivinavetassa

Sisustusliike on rakennettu siirrettyyn vanhaan kivinavettaan ja tila huokuu ainutlaatuisen maagista tunnelmaa. Jylhät ja paksut kiviseinät kertovat historiasta ja luovat lämpimän vastaanoton vieraille. 

Kivinavetta on alunperin rakennettu vuonna 1912 Kirkharjulle Haikalan kylään. Se on Willitikin perustajan Kirsin miehen isoisän kotitilan navetta ja kuulunut aina suvulle. Navetta haluttiin pelastaa ja se päädyttiin siirtämään vuonna 2012 Hyttiin. Tämä yli 100- vuotiaan kivinavetan siirtäminen oli valtavan työn takana ja moni on ihmetellyt miten se on käytännössä ollut edes mahdollista. Jokainen kivi nostettiin yksitellen vanhalta paikalta ja numeroitiin. Tämän jälkeen kivet siirrettiin ja yksitellen nostettiin uudelle paikalle. Monille rakennusalan ammattilaisillekkin tehtävä olisi ollut haastava, mutta Willitikin yrittäjä perheineen näki mielessään selvän vision. 

Alkuun kivinavetassa aloitettiin brodeerauspalvelut, jotka ovat jatkuneet tähän päivään asti. Myöhemmin Kirsin ystävän kannustuksesta päätettiin perustaa sisustusliike vapaana olevaan tilaan saaden näin käytettyä hyväksi tila paremmin.  Kivinavettaan on esteetön pääsy ja se toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi. 

Willitikin perustaja Kirsi kommentoi:

Kivinavetan osto oli maailman suurin inspiraatio-ostos


Tervetuloa!

Aukioloajat


Avoinna seuraavaksi

Hei 

Puoti avoinna 

26.3 11.00 - 16.00
27.3  14.00 - 18.00
28.3 12.00 - 16.00

29.3 13.00 - 16.00

pääsiäisen ajat selviävät myöhemmin 


Ja muistathan että puoti on pihassamme, voin helposti tulla paikalle sovittaessa. Soitathan 0400 558 223 niin sovitaan aika 

5 min, päivän tai viikon päähän 😀

Voit myös toki kurvata pihaan, saatan hyvinkin olla pihapiirissä. 


Brodeeraus asioissa kannattaa myös soittaa ensin, en välttämättä ole aina paikalla.



Yhteystiedot

Sähköposti


Puhelinnumero 
tel: 0400 558 223