birds-eye-view-2133661_1920
Helpompaa
taloushallintoa

Taloushallinto- ja tietojärjestelmäpalvelut

Finaprojektit Oy on taloushallinnon ja tietojärjestelmien eri haasteisiin erikoistunut asiantuntijayritys. Monipuolinen osaaminen, pitkä kokemus ja syvällinen ammattitaito ovat tavaramerkkejämme. Finaprojektit Oy:n palvelut kattavat mm. seuraavat taloushallinnon ja tietojärjestelmien osa-alueet; talousjohtamisen (talousjohtaja- eli CFO-palvelut), sisäisen laskennan ja raportoinnin kehittämisen, taloushallinnon ja tietojärjestelmien muutos- ja kriisitilanteet ja niistä selviytymisen (transformation projektit), kansainvälistymisen, taloushallinto- ja ERP järjestelmäprojektit ja Data Warehouse/ Business Intelligent projektit. 

Toimintamme perustana on vahva kombinaatio ulkoisen ja sisäinen laskennan ymmärtämistä yhdistettynä syvälliseen tietojärjestelmäosaamiseen. Talousjohtaja- eli CFO-palveluiden ohella kansainvälisyys on leipälajimme. Tiedämme ja tunnemme laajalti taloushallinnon markkinat, niillä toimijat sekä eri tietojärjestelmät, niiden toimittajat ja konsultit.

Tarjoamme kustannustehokkaita palveluja, joissa hinta laatusuhde on kohdallaan. 

 

Pyrimme käytännöllisiin ja toimiviin ratkaisuihin eri muutos- ja kehittämistilanteissa. Pyrimme olemaan mahdollisimman ”hands on”. Olemme täysin neutraali ja puolueeton toimija markkinoilla ja ainut intressimme on etsiä, kehittää ja toteuttaa asiakkaillemme parhaat toimintatavat ja ratkaisut. Emme ole sitoutuneet mihinkään järjestelmiin, tilintarkastajiin, toimittajiin, tilitoimistoihin tai konsultteihin. Pidämme muutos- ja kehityshankkeesi kokonaisuuden hallussa ja langat käsissämme. 

 

Finaprojektit Oy:n taloushallinnon palveluiden kohderyhmänä ovat yritykset, jotka tuntevat tarvetta niiden asioiden kehittämiseen, joita näillä sivuilla esittelemme. Yrityksen koosta riippumatta. Vaikka valmistava teollisuus on ydinosaamisaluettamme, on meillä tarjota toimialaosaamista myös monelta muulta toimialalta kuten;

tukkukauppa
sijoitusyhtiöt
ulkomaille etabloituvat suomalaisyhtiöt
ohjelmistot ja hard ware  
projekti- ja huoltoliiketoiminta
asiantuntija liiketoiminta (mm.arkkitehtitoimistot)
ulkomaisten yhtiöiden suomalaiset tytäryhtiöt
jäteöljyn jalostus ja kierrätys