KYLMÄLAITTEIDEN HUOLTO

Sähkölaitehuolto Juha H. Laukkanen

Ota yhteyttä 0400 384 880

Kylmähuollon kokenut ammattilainen

Sähkölaitehuolto Juha H. Laukkanen on kokenut kylmähuollon ammattilainen. Yritys on perustettu vuonna 1990 ja olemme erikoistuneet kiinteistöjen, teollisuuden, kaupan ja suurkeittiöiden laitteiden huoltoon ja korjaukseen. Teemme kylmälaitteiden vuosihuollot ja vuositarkastukset säädösten mukaisesti. Myymme ja asennamme ammattikäyttöön tarkoitettuja keittiölaitteita ja pesulakoneita. Olemme useiden merkkien valtuutettu huoltoliike ja kauttamme saat laadukkaat varaosat. 

 

Toimimme laajalla alueella Haapajärven seudulla mm. Pihtiputaan, Lestijärven, Reisjärven, Nivalan, Kärsämäen, Ylivieskan, Sievin, Pyhäjärven ja Haapaveden alueilla. Asiakkaitamme ovat pääasiassa kaupungit, kunnat, kaupat ja muut yritykset.

 

Pätevät asentajat

Juha Laukkasella on TUKESin myöntämä kylmäalan y3-pätevyys, jolla voi asentaa, huoltaa ja korjata kaikkia yli 3 kg kylmäainetta sisältäviä laitteita. Kylmäaineita on mm. kaikissa jäähdytys- ja ilmastointilaitteissa sekä erilaisissa lämpöpumpuissa. Juha Laukkasella on vuosien kokemus erilaisten kylmälaitteiden asennuksista ja huolloista monenlaisissa kohteissa.

 

Ota yhteyttä, kun tarvitset ammattitaitoista kylmäalan asiantuntijaa!

Huoltopalvelut yli 35 vuoden kokemuksella

Ilmastoinnin jäähdytysjärjestelmät

Teollisuuden jäähdytys- ja kylmälaitteet

Kaupan kylmälaitteet ja kylmätilat

Suurkeittiöiden ja ravintolalaitteiden myynti ja huolto 

Pesulakoneiden laitehuolto

Ilmalämpöpumppujen myynti ja asennus

 Maalämpöpumppujen huollot

Painepesureiden myynti ja huolto

Ammattilaitteiden myynti, asennus ja huolto

Ammattikeittiölaitteet ja pesulakoneet

Sähkölaitehuolto Juha H. Laukkanen myy ja asentaa ammattikäyttöön tarkoitettuja suurkeittiölaitteita sekä pesulakoneita. Meiltä saat laadukkaat koneet valmiiksi asennettuina ja käyttövalmiina. Edustamiamme merkkejä ovat Electrolux, Festivo ja Esteri-pesulakoneet. Olemme lisäksi näiden merkkien valtuutettu huoltoliike. Asennamme ja huollamme myös muiden merkkien koneita. Kaikki huollot ja korjaukset hoidamme mahdollisimman nopeasti ja huolellisesti, jotta koneet saadaan pikaisesti toimintakuntoon. 

Keskuspölynimurit ja painepesurit

Meillä on Clen painepesurien myynti, huolto ja varaosapalvelu. Olemme erikoistuneet ammattikäyttöön tarkoitettujen painepesureiden huoltoon. Lisäksi olemme Allaway keskuspölynimurien valtuutettu huoltoliike ja meiltä saat nopeasti tarvittavat varaosat. Kaikki huollot ja korjaukset hoidamme mahdollisimman nopeasti ja huolellisesti, jotta saat laitteesi taas käyttöön. 

Ilmalämpöpumput ja maalämpöpumput

Meiltä saat laadukkaat ja Suomen olosuhteissa toimivat ilmalämpöpumput asennettuna kaikkiin kohteisiin. Teemme lisäksi ilmalämpöpumppujen huollot. Huollamme lisäksi maalämpöpumput vuosien kokemuksella.

Kylmälaitteiden vuosihuollot ja tarkastukset  

Kylmälaitteiden omistaja on velvollinen huolehtimaan, että kylmälaitteet tarkastetaan mahdollisten kylmäainevuotojen varalta säännöllisesti. Tähän velvoittaa sekä ympäristönsuojelulaki että EU:n F-kaasuasetus. 

Kylmää tarvitaan kaikkialla – ja kylmähuollon ammattilaisia

Kylmätekniikka on läsnä meidän kaikkien jokapäiväisessä elämässämme: rakennusten jäähdytyksessä, lämpöpumpuissa, kauppojen kylmälaitteissa ja kylmätiloissa, elintarvikkeiden valmistuksessa ja kuljetuksessa, lääkkeiden valmistuksessa ja säilytyksessä ja monessa muussa paikassa. Ilman kylmätekniikkaa elämämme olisi paljon hankalampaa. Kylmätekniikka toimii parhaimmillaan silloin, kun emme sitä huomaa. Usein kiinnitämme kylmätekniikkaan huomiota vasta silloin, kun se ei toimi, ja silloin on jo kiire saada ammattitaitoinen korjaaja paikalle. Siksi kylmälaitteita kannattaa huoltaa säännöllisesti ja pitää kunnossa. Säännöllisestä huollosta on myös taloudellista hyötyä, sillä se pienentää laitteen energiakulutusta ja pidentää laitteen käyttöikää.

 

Ota yhteyttä, kun tarvitset ammattitaitoista kylmäalan asiantuntijaa!

Yhteystiedot

Sähkölaitehuolto Juha H. Laukkanen

Murrontie 4
85800 Haapajärvi

 

Juha Laukkanen

0400 384 880

huolto@slhlaukkanen.fi

Toimisto ja laskutus

toimisto@slhlaukkanen.fi