Väliseinäjärjestelmät

valiseina

Ovet

ovi

Hiljaiset huoneet

hiljaiset

Äänieristys

no sound

Toteutuksiamme - Arkadiankatu 4-6

Inneco on ollut mukana hankkeessa Arkkaadian kadulla 33 000m2 toimittamassa lasiseiniä ja ovia. Kohde on melkein valmis.

Monitilatoimistossa yhdistyvät oma rauha ja yhteisöllisyys

Tiloja tämän päivän tarpeisiin -tavoitteena tehokas työympäristö

Uudenlaisten toimistojen käyttötavat ja vaatimukset ovat lisääntyneet kehittyvän tieto- ja kommunikaatioteknologian myötä. Mukana kannettavat laitteet eivät sido työntekijää kiinteään työpisteeseen; sen sijaan toimistoissa on yhteiskäytössä olevia erilaisia työtiloja. Tarkoituksena on tarjota työympäristö, jossa on erilaisia ratkaisuja eri käyttäjäprofiileille. Tarkkaa keskittymistä vaativa työ on hektistä, kun sähköposteihin ja puheluihin odotetaan reagoitavan välittömästi. Tällöin työpisteen tulee olla hiljaiseen työskentelyyn tarkoitettu suljettu tila, joka tarjoaa luottamuksellisuutta ja yksityisyyttä. Suljettuja tiloja voidaan suunnitella niin työntekoon kuin levähtämiseenkin.

Monitoimitila voi sisältää esimerkiksi; avotilaa, kokoustiloja eri kokoisille ryhmille, loungetiloja, innovaatiotilaa ja videoneuvottelutiloja. Kyseisiä ratkaisuja voidaan toteuttaa Innecon moduliväliseinillä tai valoisuutta ja yhteisöllisyyttä lisäävillä lasiväliseinäjärjestelmillä. Tarpeen mukaan tilamuutos voidaan pikaisesti toteuttaa käyttäjän toimesta esimerkiksi siirto- tai taittolasiseinillä. Valikoimamme kattaa myös hiljaiset huoneet erikokoisiin tiloihin tarpeiden mukaisesti.

Edellä mainittuja järjestelmiä voi halutessaan täydentää akustiikkapaneeleilla. Akustiikkapaneelit viimeistelevät tilan viihtyvyyden poistamalla kaikua ja pehmeän värikkäät pinnat tuovat tiloihin modernin yksityiskohdan. Tämän päivän toimitiloilta vaaditaan muunneltavuutta ja tilatehokkuutta per työntekijä. Tilatehokkuutta ohjaavat sekä kiinteistökulut että energian säästöön tähtäävät tavoitteet.

Järkevää tilasuunnittelua

Moduliväliseinät, alumiiniväliseinät, lasiseinät & väliovet.

Olemme erikoistuneet erilaisiin väliseinärakenteisiin, jotka mahdollistavat tilojen hyötykäytön ja järkevän tilasuunnittelun. Tuotteidemme etuina ovat runkojen helppo muunneltavuus ja mittajoustavuus, jotka tarjoavat monipuoliset ratkaisut vaativiinkin tiloihin. Lisäksi laajalla väri- ja pintamateriaalivalikoimallamme viimeistelet halutun ilmeen ja värimaailman tiloihisi.

Tilanjakajien, kevyiden väliseinien ja väliovien asiantuntijayrityksenä ammattitaitomme on vankka ja hallitsemme muutosprosessin aina suunnittelusta toteutukseen. Asetamme asiakkaan tarpeet aina etusijalle ja tarjoamme turvallisia sekä käyttäjäystävällisiä ratkaisuja, jotka tuovat sekä lisäarvoa tiloihin että luovat miellyttävämmän työympäristön.

Erotu näyttävästi – julkisivurakentaminen

Täyslasitus, alumiinirakenteet & teräspinnat.

Näyttävä ja laadukas julkisivu henkii luotettavuutta ja nostaa yrityksesi imagoa. Suunnittelemme yhteistyössä arkkitehdin kanssa asiakkaiden tarpeiden mukaisia ratkaisuja, jotka myös täydentävät rakennuksen ympärillä olevaa arkkitehtuuria. Huomioimme jokaisen kohteen yksilöllisesti, jolloin kokonaisuudesta saadaan persoonallinen ja asiakkaan näköinen.