AUTO- jA KONETARVIKELIIKE JALASJÄRVELLÄ

Jalastarvike Oy

Jalastarvike Oy on vuonna 1982 perustettu monipuolinen auto- ja konetarvikeliike Jalasjärvellä. Meiltä löydät esimerkiksi erilaiset auto- ja maatalouskonetarvikkeet, akut, hihnat, laakerit ja öljyt. Lisäksi tarjoamme hydrauliletkujen liitospalveluita. Meiltä saat aina asiantuntevaa ja nopeaa palvelua! Löydät meidät myös www.tori.fi/jalastarvike

Aukioloajat

Ma-pe: 8 – 17

Lauantai: 9 – 14

Sunnuntai suljettu

Ota yhteyttä

Auto- ja konevaraosat

Auton varaosat, työkoneiden ja maatalouskoneiden varaosat. Autonhoitotuotteet, työkalut, akut, pakoputket ja öljyt.

Hydrauli-letkupalvelut

Hydrauliletkujen liitospalvelu, paineilmaletkut, painepesurit, pesurien letkut sekä letkujen korjaukset. Myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Kiilahihnat

”Tutustu laajaan kiilahihnojen valikoimaamme, johon kuuluvat moniurahihnat ja variaattorihihnat. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja eri tarpeisiin. Löydä sopivat kiilahihnat  vaivattomasti kanssamme.”

Laakerit

Perusvalikoima yleisimpiä laakereita. Nivellaakerit, laakeriyksiköt, laakerihelat, laakeripesät. Olemme Vuorenmaan palvelupiste.

Miksi valita meidät?

Olemme tarjonneet asiantuntevaa ja nopeaa palvelua vuodesta 1982 lähtien, sekä pyrimme jatkossakin laajentamaan palvelu- ja tuotevalikoimaamme. 

”Etsitkö auton varaosia, työkonevaraosia, öljyjä, akkuja, pakoputkia, työkaluja, hydrauliikkaletkujen liitospalveluita tai autonhoitotuotteita? Meillä on laaja valikoima myytävänä olevia tuotteita, myös vanhempiin autoihin. Tutustu valikoimaamme osoitteessa www.tori.fi/jalastarvike ja löydä tarvitsemasi. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Meiltä löydät etsimäsi ja paljon muuta!”

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä oheisten yritysten kanssa, ja tarjoamme heidän tuotteitaan. Tässä ei ole kaikki, sillä teemme yhteistyötä useammankin muun toimittajan kanssa!