Joustavaa ja luotettavaa kuljetuspalvelua

Olemme vuodesta 1965 toiminut kuljetusyritys, joka on erikoistunut rakennustarvike-, teollisuus- ja sopimuskuljetuksiin mm. energialaitoksille ja valmistavalle teollisuudelle. Monipuolisella kalustolla teemme ennalta sovittuja toimituksia ja sopimuskuljetuksia kaikkialla Suomessa Vaasa-Joensuu-linjasta etelään. Otamme vastaan keikkoja myös lyhyellä varoitusajalla.

Perheyrityksenä palvelemme joustavasti, täsmällisesti ja aina luotettavasti. Meille on kunnia-asia, että sovitusta pidetään kiinni, aikataulut pitävät ja ammattitaitomme on ajan tasalla.

Rakennustarvikekuljetukset

Rakennustyömailla aikataulujen pitäminen on usein kiinni siitä, että rakennusmateriaalit ja tuotantoraaka-aineet ovat perillä täsmällisesti. Siksi pidämme tiukasti huolen, että kaikki vastuullamme olevat rakennustarvike-kuljetukset ovat ajallaan perillä oikeassa paikassa. Monipuolisella kalustollamme se onnistuu joustavasti.

Teollisuuskuljetukset

Meillä on pitkä kokemus ja oikea kalusto erilaisiin teollisuuskuljetuksiin, jotka hoidamme turvallisesti ja täsmällisesti. Palvelemme mm. valmistavaa teollisuutta ja energiateollisuutta, ja meillä on esimerkiksi kaasupullojen kuljetuksiin soveltuva kalusto. Voit luottaa, että teollisuuden työt ja prosessit hoituvat häiriintymättä, kun me vastaamme kuljetuksista.

Sopimuskuljetukset

Kun tarvitset säännöllisiä kuljetuksia pidemmäksi aikaa, on parasta tehdä ne luotettavaksi havaitun ja kokeneen kumppanin kanssa. Tiedät varmasti, kenen kanssa sovit asioista ja että työt sujuvat. Olemme erikoistuneet etenkin rakennustarvike- ja teollisuuskuljetuksiin, mutta sopimuksen mukaan voimme tehdä muitakin kuljetuksia.