Tapahtumatekniikka, AV-laitteiden asennukset ja äänentoistopalvelut – Lahti ja muu Suomi

Haukka-Media on tapahtumatuotannon täysverinen ammattilainen ja tapahtumien tekninen toteuttaja. Messut, keikat, konsertit, seminaarit, gaalat, yleisötapahtumat ja yritystilaisuudet – olemme haukkana siellä, missä tapahtuu! Saat yhdestä talosta kaiken sen, mitä joutuisit muuten etsimään sieltä, täältä ja tuolta. Kun tapahtumasi alkaa, kaikki on valmiina: tekniikka pelaa, yleisö nauttii ja artisti kiittää.

Meillä tapahtuu koko ajan!

Katso työnäytteitä

Tapahtumatekniikan kokonaispalvelut

Äänet, valaistus, efektit, visuaalisuus, lavarakenteet ja tapahtumasomisteet. Kaikki tapahtumaasi hoituu helposti yhdellä tilauksella.

Tutustu palveluumme

Kalusto
ääni-, valo-, ja esitystekniikka

Haukka-Medialta myös laitemyynti ja asennuspalvelut. Myymme ja asennamme kaikkia laitemerkkejä. Vuokraamme tapahtumatekniikan laitteitamme mm. tapahtumajärjestäjille tarpeen mukaan.

Lue lisää

Vuokrattavat
ajoneuvot

Tarvitsetko keikkapakua, tila-autoa tai isompaa kuljetuskalustoa bändille tai tavaroiden roudaamiseen?

Tutustu vuokrakalustoomme

Haukka-Media Oy on vuonna 2011 perustettu tapahtumatekniikkaan ja äänentoistopalveluihin erikoistunut lahtelainen yritys. Asiakkaitamme ovat mm. yritykset, yhdistykset, tapahtuma- ja keikkajärjestäjät, esiintyvät taitelijat ja yksityishenkilöt. Kokonaispalvelumme ohella vuokraamme tapahtumatekniikan laitteitamme ja ajokalustoamme keikkakäyttöön. Lisäksi Haukka-Media myy ja asentaa kaikkia av- ja esitystekniikan laitemerkkejä.

Haluatko tietää millainen toteutustapa ja kokonaisuus sopii parhaiten tapahtumaasi?

Ota yhteyttä!